Fa gerendákFa parkettaInspirációk

Rusztikus fa padlók

Rusztikus fa padlók
Rusztikus fa padlók

Otthonunk burkolatainak kiválasztása az egyik legfontosabb dolog, ha egy élhető, praktikus és nem utolsó sorban egészséges környezetet szeretnénk kialakítani. Sok más fontos szempontot is fel lehetne még sorolni, de talán ez a három a legfontosabb.

A negyedik szempontcsoport pedig a megjelenés, design és mivel tömör fa padlóról beszélünk, a felület struktúra. Manapság már számos cég gyárt tömör fából, rusztikus padlót több féle méretben.

Mi a HOLZart-nál az egyedi igényekhez igazodva gyártunk rusztikus felületű, fa padlót, melyek mérete a 40 cm szélességet is elérhetik. I. osztályú lucfenyő fűrészárúval dolgozunk, melyek csavarodás és repedés mentes felületet biztosítanak a rétegragasztott szerkezetnek köszönhetően. Egy életen át biztosítja az elvárt kényelmet és a megrendelőink által megálmodott látványt.

Felületét speciális antikolási technológiával, minden esetben kézzel készítjük, hogy még véletlenül se legyen két egyforma darab. A felületek kezelése is kézzel, a Milesi cég oldószermentes, magas kopásállóságú anyagaival történik. A kézzel készített felület adhatja vissza igazán egy sokat megélt felület hatását, mivel aprólékos és 100 %-ban egyedi minden egyes darab.

Milyen színben és méretben kaphatóak a HOLZart, rusztikus, fa padlói?

A padló színét tekintve vannak standard megoldások, melyek több féle árnyalatban kaphatóak. Ezeket a standard megoldásokat az újonnan készülő otthonokhoz javasoljuk és a belsőépítészeti tervezés kezdeti szakaszában érdemes kiválasztani.

Amennyiben már egy kész otthonba kell beilleszteni, akkor egy előzetes egyeztetést követően bármilyen színt megvalósítunk. Átbeszéljük az enteriőr bútorait, készítünk egy vagy több mintát, majd a megrendelő által kiválasztott színt kezdjük el gyártani a megbeszélt szélességi és hosszúsági méretben.

Hol keress minket? Hogyan tudsz rendelni tőlünk padlót vagy akár csak néhány mintát?

A leggyorsabb mondja, hogy telefonon egyeztetsz velünk, elmondjuk a fontosabb dolgokat, majd utána egy e-mail kapcsán véglegesítjük az esetleges rendelést.

A telefon, ahol elérhetsz minket: +36 30 504 9261

Az e-mail, ahová ajánlatkéréseidet küldheted: butorkovacs@butorkovacs.hu

Related Articles

Rusztikus, angol stílusú, festett konyhabútor inspiráció
Fa bútorokInspirációkrusztikus konyhabútor

Egy klasszikus, rusztikus konyhabútor általában a következő elemekből áll

Egy klasszikus, rusztikus konyhabútor általában a következő elemekből áll

Rusztikus, angol stílusú, festett konyhabútor inspiráció
Fa gerendákInspirációk

Fa vagy Hungarocell Álgerendák: Melyik a Jobb Választás?

Fa vagy Hungarocell Álgerendák: Melyik a Jobb Választás?