Fa parkettaInspirációk

Rusztikus fa padló ahogyan te szeretnéd

Rusztikus fa padló ahogyan te szeretnéd
Rusztikus fa padló ahogyan te szeretnéd

1995 óta gyártunk fa bútorokat, melyek stílusa 28 év alatt nagyon sokat változott. Kezdtük a klasszikus megjelenésűnél, folytattuk a modernnel majd végül pedig a rusztikus, bontott hatású felületeknél kötöttünk ki.

Innen jött tehát az ötlet, hogy ha már a bútorok, elsősorban asztalok megjelenését tudjuk bontott hatásúra készíteni, akkor biztosan egy burkolati elemen is megoldjuk.

Gyakorlatilag 7 éve kezdtünk el igazán jó felületeket gyártani, melyek könnyen takaríthatók és akár egy shabby chic stílusú otthonba is beilleszthetők.

Így került bele a HolzArt Manufactura portfóliójába a rusztikus fa padló, melynek felületét te határozhatod meg, hogy megállja a helyét otthonod enteriőrjében.

Pontosan milyen padló burkolatok közül választhatok?

Bármilyen cég natúr felületű fa padlóját tudjuk strukturálni és színezni, egyedi igények szerint. Lehet akár a BEFAG vagy éppen a WOODLAND által gyártott parketta. Mindkét cég minőségi alapanyagokkal dolgozik, hogy az otthonodba csak első osztályú fából készült termék kerüljön.

Milyen színű fa padlóban gondolkodhattok?

A Milesi cég termékeivel dolgozunk, azon belül is a vizes bázisú pácokat és egyéb színező anyagokat részesítjük előnybe, hogy véletlenül se legyen oldószeres felület az életteredben. Fedő felületnek is az oldószer mentes olaját használjuk, mert a két komponensű lakk nem feltétlen a környezet barátja, illetve felújításnál sem jó, ha egy oldószeres felületet csiszolunk.

Milyen stílusú fa padlót rendelhetek?

A felületeket már nagyon régóta készítünk falra és konyhapultra, valamint bútorokra. Sok éves tapasztalatunk van az egyszerűbb rusztikus vagy akár a shabby chic felületek gyártásával kapcsolatban.

A struktura lehet akár fűrészelt vagy gyalult, esetleg a kettő együtt is. Ezen kívül a bevállalós ügyfeleknek akár még apróbb szögnyomot is tudunk a felületbe ütni, hogy egy industrial enteriőrbe könnyedén beilleszthető legyen.

Mind festéssel, mint pedig a felületi struktúrával az egyedi igényeidhez igazítjuk, hogy stílusában pontosan illeszkedjen az elképzeléseidhez.

Szeretnéd, hogy egy belsőépítész tervei alapján dolgozzunk?

Természetesen az is megoldható, hiszen munkáink 90 %-át ilyen tervek alapján készítjük. Ajánlani is tudunk neked, aki pontosan ismeri a termékeinket, de ha már van terveződ, akkor neki is szívesen bemutatjuk a termékeinkben, parkettáinkban rejlő lehetőségeket.

Keresd Filoménát a FILOCONCEPT instagram oldalon, hogy biztosan a hozzád legjobban passzoló enteriőr kerüljön otthonod falai közé, akár a mi rusztikus fa padlóink segítségével.

Keresheted a HolzArt csapatát is, ha már vannak elképzelt színek és struktúrák. Telefonon a +36 30 504 9261-es telefonszámon vagy ajánlatot is kérhetsz a butorkovacs@butorkovacs.hu e-mail címre írt leveledben.

Related Articles

Térelválasztó Falak: Stílusos Megoldások Otthonra és Irodába
FalburkolatFelújításInspirációk

Fedezd fel a Természet Közelségét Rusztikus Falburkolatainkkal!

Fedezd fel a Természet Közelségét Rusztikus Falburkolatainkkal!

Rusztikus, angol stílusú, festett konyhabútor inspiráció
Fa bútorokInspirációkrusztikus konyhabútor

Egy klasszikus, rusztikus konyhabútor általában a következő elemekből áll

Egy klasszikus, rusztikus konyhabútor általában a következő elemekből áll

Rusztikus, angol stílusú, festett konyhabútor inspiráció
Fa gerendákInspirációk

Fa vagy Hungarocell Álgerendák: Melyik a Jobb Választás?

Fa vagy Hungarocell Álgerendák: Melyik a Jobb Választás?