Fa gerendákFalburkolatInspirációk

Rusztikus falburkolat avagy az autentikus enteriőrök köntöse

Rusztikus falburkolat avagy az autentikus enteriőrök köntöse
Rusztikus falburkolat avagy az autentikus enteriőrök köntöse

Te is szereted a természetes megoldásokat az otthonodban? Keresed azt a megoldást, amitől a nappali különlegesebb lesz és a családi összejövetelek otthonos helyszínévé válik? Esetleg az étkeződ vagy éppen a fürdőszobád szeretnéd új köntösbe bújtatni?

Rusztikus falburkolatainkat neked találták ki, hiszen az időtlen design mellett praktikus megoldást kínálnak, ha szeretnél egyedi stílust és textúrát adni az adott helyiségnek. A mutatós falburkolatok belsőépítészeti elemekként varázsolnak rusztikus, modern vagy vintage stílust otthonodba.

TALÁLD MEG A HOZZÁDILLŐ FABURKOLATOT ( RUSZTIKUS FALBURKOLATAINK )

Ha otthonodban a trendi megoldások mellett fontos a környezettudatosság és szeretnéd támogatni a természetet, akkor szintén a legjobb helyen jársz!
Miért? Mert termékeink:

 • oldószermentes anyagokkal,
 • Milesi vizes bázisú festékekkel,
 • környezetbarát anyagokkal és
 • oldószermentes páccal készítjük.
  Fedő rétegnek pedig vizes bázisú, matt lakkot vagy BIO olajat használunk. A meleget és kényelmet sugárzó panelek elsősorban lucfenyőből, de akár tölgyből is készülhetnek, így nem csak esztétikusak, de teljesen naturálisak.

VÁLASZD KI A NEKED TETSZŐT ( RUSZTIKUS FALBURKOLATAINK )

Ismerd meg milyen előnyei és egyedi tulajdonságai vannak valójában a fa textúrának!

A meghitt otthon hangulata

Biztosan számodra is egyből beugrik az az érzés, amit egy fával borított helyiségbe belépve érzel. Az illatok, a természetes hatás, a fa puha tapintása és az a fajta melegség, amit a fapanelek sugároznak.
Ha attól félsz, hogy lakásod egy régi pajtára hasonlít majd, felejtsd is el! Mivel az egyedileg gyártott rusztikus falburkolatok a kellemes érzés mellett a luxus érzetét is magukban hordozzák. Az enteriőr végső hangulatának kialakítása a fantáziádra van bízva! Rajtad múlik, hogy az adott szoba világos, levegős vagy épp határozottan férfias, netán romantikus, előkelő vagy lazább megjelenésű lesz.
Álmodd meg milyen árnyalatban és stílusban szeretnéd és mi elkészítjük!
Stílusok:

 • shabby chic, amikor színben és felületi strukturával is a lehető legantikoltabb a gerenda
 • rusztikus, amikor a felület kidolgozása közepes strukturált és a festésen is látszik, hogy egy öregebb, antik gerendáról beszélünk.
 • Illetve megvalósítható a 2 kombinációja is.

Tágas terek egy pillanat alatt

A felületkezelésen túl, megválaszthatod a burkolatok színét, amivel a térérzet egy pillanat alatt megváltozik a nappaliban vagy akár a hálóban. Ha szeretnéd otthonodat megújítani, de nem szeretnéd, ha az átalakulás hónapokat venne igénybe, akkor a faburkolatokat neked találták ki. Ha szeretnéd, hogy a meglevő parketta és bútorok színeihez igazodjon az új dekoráció, az csupán egy szavadba és RAL kódodba kerül.
Színek és árnyalatok:
A falburkolatok natúr felületkezelés nélkül, 5 féle standard színben elérhetőek. Az egyedi igényeket pedig a Milesi cég színskálájáról választható pác színekben vagy RAL-NCS színskála színekben tudunk teljesíteni.

Az elemek játéka

A megfelelő árnyalat megtalálása után, érdemes átgondolni milyen paneleket szeretnél az adott felületre. Persze a BÚTORKOVÁCS ebben is a segítségedre lesz!
A szélesebb deszkákkal határozottabb, s egyben elegánsabb, modernebb hatást érhetsz el, míg a keskenyebb változatok inkább a lambériák világát idézik vissza egy rusztikus vagy vintage csavarral.
Mi is tudjuk, hogy az ördög a részletekben rejlik, így azt is át kell gondolni milyen helyiségben, milyen kiegészítők közé kerülnek a panelek, illetve, hogy milyen hatást szeretnénk elérni. Hiszen általános szabály, hogy a függőlegesen futó deszkák vizuálisan növelik a magasságot, míg a vízszintes táblák a kis helyiségeket tehetik tágasabbá.
Rendelhető méretek:

 • Standard méretekben (2-6 méterig) gyártjuk, de az egyedi igényeket is kiszolgáljuk, így akár 12 méter hosszúságban is rendelhető.
 • 5 féle standard befoglaló és keresztmetszeti méretben: 20 cm széles, 16 cm széles, 14 cm széles, 10 cm széles és 5 cm széles, azonban gyártottunk már 40 cm széles burkolatot is személyreszabott megrendelés esetén.

RENDELD MEG MOST ( RUSZTIKUS FALBURKOLATAINK )

Ha maradt még kérdésed…
vagy már pontosan tudod milyen stílust szeretnél kialakítani.
Ha határozott elképzelésed van arról, hogy milyen köntösben képzeled el az új hálószobát…
vagy a lakás bizonyos helyiségeit, akkor keress minket!
Hiszen némi kreativitással igazán egyedi, exkluzív és egyben otthonos külsőt varázsolhatsz otthonod különböző tereibe, ha a BÚTORKOVÁCS szakembereire bízod magad!

KÉRJ AJÁNLATOT MÉG MA ( RUSZTIKUS FALBURKOLATAINK )

Related Articles

Rusztikus, angol stílusú, festett konyhabútor inspiráció
Fa bútorokInspirációkrusztikus konyhabútor

Egy klasszikus, rusztikus konyhabútor általában a következő elemekből áll

Egy klasszikus, rusztikus konyhabútor általában a következő elemekből áll

Rusztikus, angol stílusú, festett konyhabútor inspiráció
Fa gerendákInspirációk

Fa vagy Hungarocell Álgerendák: Melyik a Jobb Választás?

Fa vagy Hungarocell Álgerendák: Melyik a Jobb Választás?