Fa gerendákFalburkolatInspirációk

Rusztikus falburkolatot mindenkinek

Rusztikus falburkolatot mindenkinek
Rusztikus falburkolatot mindenkinek

Dekoratív falpaneljeink egyedi megjelenést kölcsönöznek minden otthonnak. Nyűgözze le Ön is partnereit és vásárlóit és rendeljen akár 10 % kedvezménnyel!

A természetes fából készült falpanelek nagyszerű belső megoldást jelentenek és egyedi stílust adnak minden falnak, a lakás bármely helyiségében. Falpaneljeinket elsősorban lucfenyőből és tölgyből gyártjuk, amely könnyen takarítható, gond nélkül törölgethető, strukturált, tapintásra sima felületet biztosít.

Különböző stílusú belső falak

Falpanelek széles választékát kínáljuk, melyek rusztikus, modern vagy éppen vintage hatást teremtenek és jól mutatnak a különböző belsőépítészeti stílusokban. Különböző faltervezési megoldásokban egyaránt segítünk, legyen szó konyha, fürdőszoba, hálószoba, nappali vagy iroda kialakításról.

Ha a különleges design mellett támogatni szeretné a természetet, akkor a tökéletes választás a meleget és kényelmet sugároz, környezettudatos fapanel. Aminek köszönhetően a megfelelő enteriőr kialakítással nap mint nap közel érezhetjük magunkat a természethez. Vásárlói is szeretni fogják, hiszen termékeink oldószermentes anyagokkal, Milesi vizes bázisú festékekkel, környezetbarát anyagokkal, oldószermentes páccal készülnek. Fedő rétegnek pedig vizes bázisú, matt lakkot vagy BIO olajat használunk.

Személyre szabott kínálat

A modern terek a szigorú geometriáról szólnak, ezért ez a kulcsfontosságú módja a faburkolatok modern stílusú használatának. A faburkolat csodálatos tulajdonsága, hogy elegáns geometriát képes létrehozni. Ha keskeny csíkokban alkalmazzuk a panelt, akkor bélelt, geometrikus megjelenést kaphatunk. A beépítés másik módja, ha a helyiség csak egy kis részén alkalmazzuk, hiszen így a fafelület hirtelen textúraváltozást okoz, vizuális érdeklődést keltve. Ebben az esetben remek módja annak, hogy elkülönítse a különböző tereket például egy nyitott koncepciójú étteremben.

Hiszen a rusztikus falburkolat nem csupán vásárlói otthonába tökéletes, egyaránt ideális kiskereskedelmi üzletek, éttermek, bárok vagy kávézók számára.

A paneleket standard méretekben gyártjuk, de az egyedi igényeket is kiszolgáljuk, így 2, 3, 4, 5 vagy 6 méter hosszú szálakban, egyedi gyártás esetén pedig akár 12 méter hosszúságban is rendelhetőek. A standard befoglaló méreteken túl: 5, 10, 14, 16 vagy 20 cm széles burkolatok mellett, egyedi méret esetén akár 40 cm széles burkolatot is készítünk.

Minden stílusban

A népszerű modern stílus mellett nagy kedvenc a rusztikus elegancia, vagy a kettő ötvözete. Kínálatunk egyaránt megtalálható: a shabby chic- amikor színben és felületi strukturával is a lehető legantikoltabb a gerenda, a rusztikus- amikor a felület kidolgozása közepes strukturált és a festésen is látszik, hogy egy öregebb, antik gerendáról beszélünk vagy a kettő kombinációja

Az egyik legjobb módja az Ön számára ideális szortiment kiválasztásának és az összes választás szűkítésének, ha néhány különböző termékből mintát rendel és összehasonlítja, kontrasztja a különböző színeket és textúrákat. Termékeinket natúr felületkezelés nélkül, standard színekben (5 féle) gyártjuk. Egyedi igényeket pedig a Milesi cég színskálájáról választható pác színekben vagy RAL-NCS színskála színben tudunk teljesíteni.

Legyen a partnerünk, üzlettársunk és rendszeres megrendelőnk

Forgalmazóként és viszonteladóként keressen minket bizalommal és kérjen személyre szabott ajánlatot. Standard méretek rendelése esetén raktárkészletről 15 % kedvezményt biztosítunk (mennyiségtől függően), míg az egyedi megrendelések után 10 % kedvezményt kínálunk. Nagyobb tételek rendelése esetén pedig exkluzív árat biztosítunk.

Related Articles

Rusztikus, angol stílusú, festett konyhabútor inspiráció
Fa bútorokInspirációkrusztikus konyhabútor

Egy klasszikus, rusztikus konyhabútor általában a következő elemekből áll

Egy klasszikus, rusztikus konyhabútor általában a következő elemekből áll

Rusztikus, angol stílusú, festett konyhabútor inspiráció
Fa gerendákInspirációk

Fa vagy Hungarocell Álgerendák: Melyik a Jobb Választás?

Fa vagy Hungarocell Álgerendák: Melyik a Jobb Választás?