InspirációkPergolák

Egyedi, fából készült pergola terasztető árak

Egyedi, fából készült pergola terasztető árak
Egyedi, fából készült pergola terasztető árak

Közeleg a tavasz, közeleg a pergola terasztetők szezonja. Kezdődnek a kerti munkálatok, illetve a hétvégi grillezéseket se felejtsük ki a repertoárból. 🙂 Mire is van mindehhez szükségünk? Kertre, grillezőre és nem utolsó sorban egy fából készült pergola terasztetőre, valamint a BútorKovácsra, aki az utóbbi kelléket gyártja! Az országban már szinte minden megyében megfordultunk már, hol többször, hol pedig csak egy egyszerűbb fából készült tetőszerkezetet készítettünk.

Pergoláink gyártása során a tendencia azt mutatja, hogy az emberek hajlandóak megfizetni a minőséget és ezáltal az időtállóságot is biztosítják a szerkezetnek. Nálunk csakis az igényes időtálló szerkezeti és felületkezelési rendszerek megvalósítása a cél, hiszen egy pergolát jóformán egy életen át szeretnénk használni. Ehhez kell, szakértelem és némi kompromisszum az árak tekintetében. Addig, amíg a lucfenyő szerkezetek jóformán alkalmatlanok a kerti tetők alapanyagának, addig a borovi fenyő már bőven megállja a helyét, ha egy magas minőségű felületkezelő rendszerrel festjük le, mint a Milesi cég vékonylazúr termékcsaládja. Így, ilyen feltételek mellett célszerű meghatározni egy fából készült kerti pergola árát, aminek egyenes gerendáinak köszönhetően 64.000- forintos négyzetméter árat határozhatunk meg. Ez azt jelentheti, hogy egy 3×3 méteres, borovi fenyőből készült kerti terasztető ára 576.000.- forint körül alakul.

Ehhez szükségeltetik még betonalap és valami aljzatmegoldás, ami lehet fa vagy éppen kő. Természetesen a fent említett ár, nem minősül ajánlattételnek, inkább csak egy támpont az esetleges megrendelőknek. Amennyiben felkeltettük érdeklődését és szeretne pontos ára kapni megálmodott pergola szerkezetére, akkor keressen minket bizalommal!

( forrás: egyedi fából készült pergola terasztetők gyártója – BútorKovács )

Related Articles

Rusztikus, fa étkezőasztal, modern környezetben
AsztalokFa bútorokInspirációk

Üdvözöljük a rusztikus fa felületek világában – Rusztikus fa étkezőasztalok

Üdvözöljük a rusztikus fa felületek világában - Rusztikus fa étkezőasztalok

Március végén érkeznek a legújabb, fából készült konyhapult megoldásaink
Inspirációkrusztikus fa asztallapokrusztikus konyhabútor

Üdvözöljük a rusztikus fa felületek világában!

Üdvözöljük a rusztikus fa felületek világában! Rusztikus fa konyhapult

shabby chic stílusú mennyezet gerenda a HolzArttól
Fa gerendákInspirációk

Fedezze fel a HolzArt és a BútorKovács rusztikus díszgerendát!

Fedezze fel a HolzArt és a BútorKovács rusztikus díszgerendát!

rusztikus egyedi konyhabútor és shabby chic födémgerenda
Fa parkettaFelújításInspirációk

Üdvözöljük a Rusztikus Fa Parketták Világában!

Üdvözöljük a Rusztikus Fa Parketták Világában!