AsztalokFa bútorokInspirációk

FIRENZE tömör fából készült, rusztikus étkezőasztal, esztergált lábakkal

FIRENZE bontott gerendás rusztikus asztal a gyártótól
FIRENZE bontott gerendás rusztikus asztal a gyártótól

Egy tökéletes, klasszikus stílusú étkezőasztal, melyet kizárólag tömör fából lehet és szabad elkészíteni.
A tető és a lábak vastagsága tökéletes összhangban, hogy még véletlenül se legyen aránytalan a formavilága. Ezen felül a hossza is tökéletesen lett meghatározva, melyet a lábak vastagságához igazítottunk.
A Firenze névre keresztelt, rusztikus, angol stílusú étkezőasztalunk 270 cm hosszú és 90 cm széles standard kivitelben. Természetesen egyedi méretben is gyártjuk, melyhez egyedi ár is tartozik. Minden esetben a külméretéhez igazítjuk az esztergál lábak és a tömör fa tető vastagságát.

A Firenze asztalunk alapanyaga is választható. A képen látható étkezőasztal bükkfából készült, az esztergálás miatt, de az egyedi igényekhez igazítva bármilyen kemény vagy félkemény lombos fafajból is legyártjuk.
Úgy gondoljuk, hogy a leglátványosabb megoldást egy vöröstölgy vagy egy csertölgy alapanyagból készült étkezőasztal mutatná. Egy ilyen stílusú asztal kizárólag keményfából, azon belül is a rajzolatos fajtából lehet a legszebbre készíteni. Felületét forgókefével rusztikálnánk, majd egy speciális felületkezelési technikával, a színnel is megadnánk neki a végső design-t. Ennek az asztalnak is, mint szinte mindegyik rusztikus bútornak a festés adja meg azt az antikolt hatást, amire vágyik egy megrendelő.

Sokan összetévesztik az antikolást egy sima belecsiszolunk az élébe és kész technikával, ami látványos is lehet, de sajnos sokan beleesnek abba a hibába, hogy túl sok helyen koptatják le a fedő felületet. Mi azt mondjuk, hogy a kevesebb néha több, illetve a lecsiszoljuk a fedő festéket pedig a legutolsó fázis, amit egy rusztikus felületnél használunk. Előtt még van 2-3 réteg festékfelület, amit egy speciális géppel koptatunk vissza mindenhonnan és nem csak az élekről. Majd miután egy világosabb színnel újra festjük kezdődhet az egész procedúra az elejéről.
Többek között ez is technika, amit a legtöbbször használunk, hogy kialakuljon többek között ennek az asztalnak is a végleges stílusa, felülete.
Azonban ennek az asztalnak nem csak a felülete különleges és strapabíró. A BútorKovács és a Holzart nagy hangsúlyt fektet a szerkezeti masszivitásra is. Ennek tükrében egy speciális vasalattal szereljük minden étkezőasztalunkat, legyen az rusztikus vagy Shabby Chic.

Mindez annyit jelent, hogy a káva és a lábak találkozását egy erre a célra készített káva vasalattal, valamint 1, esetenként 2 db ászok csavarral szerelünk. Strapabíró megoldás, amely akár egy életen át is kitart, ha rendeltetésnek megfelelően használjuk az étkezőasztalunk. (nem lesz gond, ha éppen akár egy visszafogott táncot lejtenénk rajta az esti házibuli kapcsán)

Jó helyen jársz tehát, ha szeretnél egy stílusos, látványos megjelenésű, rusztikus stílusú, esztergált lábas asztalt, melyet az egyedi igényeid szerint készítünk. Keress minket a +36 30 504 9261-es telefonszámon vagy kérj egyedi ajánlatot a butorkovacs@butorkovacs.hu címről.

Kérj ingyenes ajánlatot étkezőasztalra

Szívesen legyártjuk neked álmaid étkezőasztalát. Nézz körül webáruházunkban vagy inspirálódj tovább blog bejegyzéseinkből

  Related Articles

  Március végén érkeznek a legújabb, fából készült konyhapult megoldásaink
  Inspirációkrusztikus fa asztallapokrusztikus konyhabútor

  Üdvözöljük a rusztikus fa felületek világában!

  Üdvözöljük a rusztikus fa felületek világában! Rusztikus fa konyhapult

  shabby chic stílusú mennyezet gerenda a HolzArttól
  Fa gerendákInspirációk

  Fedezze fel a HolzArt és a BútorKovács rusztikus díszgerendát!

  Fedezze fel a HolzArt és a BútorKovács rusztikus díszgerendát!

  rusztikus egyedi konyhabútor és shabby chic födémgerenda
  Fa parkettaFelújításInspirációk

  Üdvözöljük a Rusztikus Fa Parketták Világában!

  Üdvözöljük a Rusztikus Fa Parketták Világában!

  Egyedi készítésű tömör fa ágykeret barna
  Fa bútorokInspirációkrusztikus fa ágyak

  Üdvözöljük a HolzArt és BútorKovács magas minőségű fa ágyak világában

  Üdvözöljük a HolzArt és BútorKovács magas minőségű fa ágyak világában

  BONTOTT GERENDÁS ASZTALOK
  rusztikus stílusú étkezőasztalok közvetlen a gyártótól

  Kérjen ingyenes ajánlatot étkezőasztalra

  Szívesen legyártjuk neked álmaid étkezőasztalát! Nézz körül webáruházunkban vagy küldj nekünk inspirációs fotókat.