Fa gerendákInspirációk

Stílusos mennyezet, amit mindenki imádni fog

Stílusos mennyezet, amit mindenki imádni fog
Stílusos mennyezet, amit mindenki imádni fog

Amikor meleget és textúrát kell vinni az egyes szobákba, terekbe, akkor fontos odafigyelni a padlóra és a falakra, de abban biztosan Ön is egyetért, hogy a mennyezet, mint a helyiség koronája, szintén megérdemli a törődést.

Számos módja van annak, hogy különlegessé varázsoljuk, akár festéket, akár tapétát választunk, de a fa mennyezetek, azontúl, hogy virágkorukat élik- sosem lesznek idejét múltak! Függetlenül attól, hogy egy már meglévő fagerendás teret szeretnénk díszíteni vagy nulláról építkezünk a födémgerenda minden esetben remek választás. Amely azontúl, hogy az unalmas fehér felületeket műalkotássá változtatja, dekor elemként mutatós mennyezetet varázsol vásárlói és ügyfelei otthonában vagy vendéglátóhelyén. Ha úgy gondolja, lépést szeretne tartani a trendekkel, akkor legyen a partnerünk és építse be kínálatába rusztikus díszgerendáinkat.

Akár az enyhén textúrált mennyezetet szeretnénk fagerendákkal borítani vagy vintage csavart szeretnék adni az enteriőrnek, a környezetbarát módon lucfenyőből vagy tölgyből készült gerendák tökéletes megoldást kínálnak.
Időtlen és dekoratív

Azok az álgerendák, amelyek a helyiség valódi mennyezete alá esnek, soha nem fognak kimenni a divatból, mivel gyakorlatilag bármely helyiségben egyszerűen felszerelhetők a már meglévő mennyezetre. A vizuális változatosság érdekében a mennyezeti fagerendák remekül kombinálhatóak ipari stílusú dekorációval. Termékeinket oldószermentes anyagokkal, Milesi vizes bázisú festékeivel, környezetbarát anyagokkal, oldószermentes páccal készítjük. Fedő rétegnek vizes bázisú, matt lakkot vagy BIO olajat is használhatunk. A natúr felületkezelés nélküli standard színekből 5 félét gyártunk. Ügyfelei vagy az Ön egyedi kérésére pedig segítünk a meglevő falfelületekhez igazítani a gerenda színét a Milesi cég színskálájáról választható pác színekben vagy RAL és NCS (RAL-NCS színskála) színben egyaránt.

Székesegyház vagy vidékie kúria?
Az építészet ínyencei évszázadok óta rajongói a katedrálisok mennyezetének. Nem hiába! A tetővonal kontúrját követve a nagy mennyezeti kialakítás szimmetrikus lejtős oldalakkal büszkélkedik, amelyek éles vagy tompa csúcsban találkoznak, hogy a gravitációt meghazudtoló magasságot mutassanak az oda látogatóknak. Ki ne vágyna ilyen végtelen terekre otthonában, irodájában vagy exkluzív éttermében?
Szívesen segítünk megtalálni a térhez leginkább passzoló stílust, amit az alábbiakból tud kiválasztani: shabby chic- amikor színben és felületi strukturával is a lehető legantikoltabb a gerenda, vagy rusztikus- amikor a felület kidolgozása közepes strukturált és a festésen is látszik. Ez esetben egy öregebb, antik gerendáról beszélünk. Ezen felül pedig a kettő kombinációja is elérhető.

Megéri a partnerünknek lenni!


Hiszen egyedi megrendelések után 10 % kedvezményt biztosítunk, míg a standard méretek raktárkészletről való rendelése esetén 15 % kedvezményt adunk mennyiségtől függően. A nagyobb tételek rendelése esetén pedig személyre szabott árat biztosítunk. Ha ez nem lenne elegendő, akkor van még néhány jó hírünk, hiszen segítünk a szállításban és beszerelésben is! Így teljeskörű szolgáltatással bővítheti jelenlegi kínálatát.
A méreteket illetően szintén több lehetőséget kínálunk. A standard méretek mellett az egyedi igényeket is kiszolgáljuk. Így a 2, 3, 4, 5 és 6 méter hosszú szálakon felül készítünk akár 12 méter hosszú szálakat is. Mindez pedig négy féle standard befoglaló méretben elérhető:

  • 19 cm magas és 17 cm széles
  • 13 cm magas és 19 cm széles
  • 12 cm magas és 12 cm széles
  • 6 cm magas és 9 cm széles, de akár 40 cm széles és 40 cm magas méretben is- igény szerint.

Ne maradjon le újdonságainkról! Hívjon telefonon vagy írjon nekünk e-mailt, hogy lássa legújabb termékeinket, illetve Ön is a Bútorkovács partnere lehessen és rendeljen mostantól kedvezményesen.

Related Articles

Rusztikus, angol stílusú, festett konyhabútor inspiráció
Fa bútorokInspirációkrusztikus konyhabútor

Egy klasszikus, rusztikus konyhabútor általában a következő elemekből áll

Egy klasszikus, rusztikus konyhabútor általában a következő elemekből áll

Rusztikus, angol stílusú, festett konyhabútor inspiráció
Fa gerendákInspirációk

Fa vagy Hungarocell Álgerendák: Melyik a Jobb Választás?

Fa vagy Hungarocell Álgerendák: Melyik a Jobb Választás?