AsztalokFa bútorokFürdőszobabútorInspirációk

Stílusos akciós bútorok, interaktív köntösben

Stílusos akciós bútorok, interaktív köntösben
Stílusos akciós bútorok, interaktív köntösben

Stílusos akciónk keretein belül, néhány a termékfotózásért készült bútordarabot kínálunk eladásra. Akciós bútorainkat kizárólag a Facebook applikációnkon keresztül tudod megvásárolni, melyet IDE KATTINTVA találhatsz meg. Fontos információ továbbá, hogy ha KÖVETED / LÁJKOLOD az oldalunkat, akkor további 1000.- forint kedvezményt adunk! Tehát az interaktív akciónk lényege, hogy minél gyorsabban és marketing szempontból a leghatékonyabban adjunk el, néhány bútordarabot. Persze erre a legjobb lenne egy nyereményjáték, aminél csak be kell regisztrálni, majd értesítenek, hogy nyertél.

Viszont a BútorKovács nem adja azért ilyen könnyen magát! 🙂 Sajnos manapság kevés cég teheti meg, hogy egy 150.000.- forintos ágyat csak úgy kisorsoljon. Főleg akkor, ha nem a nagyi nyeri meg. 🙂 Talán majd karácsonykor izzítunk egy ilyen nyereményjátékot, amiről mindenkit időben értesíteni fogunk. Szóval, visszatérve a Facebook applikációnkhoz a következőket kell tenned, hogy a tiéd legyen az az egy vagy esetleg kettő darab ágykeret vagy bortartó, illetve akár egy mediterrán stílusú fürdőszobabútor… Lépj be az applikációba és szavazz, majd oszd meg a terméket és kérd meg a barátaid, ismerőseid és a nagyit, hogy szavazzanak arra a termékre.

Miért? Mert a legtöbb szavazatot kapott terméket tudod csak megvásárolni, a határidő lejárta után, akár fél áron. Tehát nincsen más dolgod, mint szavazni, megosztani és megvárni a szavazás lezárását, melyet az applikáció felső részén olvashatsz.

A szavazás lezárását manuálisan végezzük, a lejárat napján pontban 10:00-kor. Szóval, aki hajlandó szavazni, valamint figyelni a lezárás napján az applikációt, akkor könnyen lehet, hogy neki lesz fél áron egy ágya esetleg egy mediterrán fürdőszobabútora. Játssz a BútorKovács interaktív applikációjával és vásárolj akár fél áron! Sok sikert kívánunk! Üdvözlettel a bútorgyártó, azaz a BútorKovács! 😉

Related Articles

bolzano, rusztikus gerenda étkezőasztal
Fa bútorok

Egyedi tölgyfa asztalok a webáruházunkban – választható opciókkal

Egyedi tölgyfa asztalok a webáruházunkban – választható opciókkal

Fehérvár 2 rusztikus tölgyfából készült fürdőszobabútor
Fa bútorokFürdőszobabútorInspirációk

Egyedi tölgyfa fürdőszobabútorok csopakra – kreatív megoldások minimalista stílushoz

Egyedi tölgyfa fürdőszobabútorok csopakra – kreatív megoldások minimalista stílushoz

négy évszakos mobilház, faház, egyedi igények szerint akár rusztikus belsővel
Fa bútorok

Mobil Házak és Tiny House-ok: A Fűtési és Hűtési Rendszerek Kihívásai és Megoldásai

Mobil Házak és Tiny House-ok: A Fűtési és Hűtési Rendszerek Kihívásai és...

Fehérvár 1 rusztikus, festett szürke fürdőszobabútor a gyártótól
Fa bútorokFürdőszobabútorInspirációk

Fehérvár 1 – Az esztergált lábas rusztikus fürdőszobabútor

Fehérvár 1 - Az esztergált lábas rusztikus fürdőszobabútor