Rusztikus, angol stílusú, festett konyhabútor inspiráció látványterv

Több, mint 25 éve gyártunk különböző bútorokat egyedi méretben. A legtöbb egyedi kivitelezésű termékünk a konyhabútor és egyéb az étkezőben megtalálható bútordarab. Mindezek közül, minden szempontból a legfontosabb a konyha, melyet a megrendelő igényeihez igazított elemekkel gyártunk le. Mivel az otthonunk egyik fő eleme, ezért nagyon nagy hangsúlyt kap az ergonómia és a különböző kényelmi vasalatok tökéletes megválasztása. Például, hogy csillapított záródásúak legyenek a fiókok és az ajtók, belső sarkoknál tökéletes legyen a helykihasználtság. Mindezen szempontok figyelembe vétele után jöhet még a többi, sok-sok apróság, amit egy igazán jó szakember tökéletesen fel tud vázolni a megrendelőnek és néhány apróbb, kreatív ötlettel könnyedén megold. Keress minket bizalommal, ha egy kreatív, tapasztalt csapatra bíznád a konyhabútorod elkészítését.

Az angol stílusú konyhabútorok mindig is a klasszikus elegancia és a kifinomult stílus megtestesítői voltak. A BútorKovács ezen kívül egy különleges érintést ad a designnak a festett zöld konyhabútorral és a bontott gerendás mennyezettel. Egyedi méretben és a megrendelő egyedi igényeire szabva készül, így minden részlet tökéletesen illeszkedik az otthonba.

Angol stílusú festett konyhabútor, elegancia és báj: Egyedi Zöld Konyhabútor Bontott Gerendás Mennyezettel

Rusztikus, angol stílusú, festett konyhabútor inspiráció

Az angol stílusú festett konyhabútorok mindig is a klasszikus elegancia és a kifinomult stílus megtestesítői voltak. A BútorKovács ezen kívül egy különleges érintést ad a designnak a festett zöld konyhabútorral és a bontott gerendás mennyezettel. Egyedi méretben és a megrendelő egyedi igényeire szabva készül, így minden részlet tökéletesen illeszkedik az otthonba.

Angol Stílusú Elegancia konyhabútorainknál

Az angol stílusú konyhabútorok alapja az elegancia és a hagyomány. A festett zöld szín választása különleges karaktert kölcsönöz a konyhabútornak. A letisztult vonalak és a kifinomult részletek teszik ezt a bútort kifinomultá és stílusossá.

Festett Zöld Konyhabútor: Frissesség és Kifinomultság

A festett zöld szín frissességet és természetességet hoz a konyhába. A kifinomult zöld árnyalat a tradíció és a modern stílus tökéletes egyensúlyát hozza létre. Az egyedi méret lehetővé teszi, hogy minden elem pontosan illeszkedjen a rendelkezésre álló térhez.

Bontott Gerendás Mennyezet: Rusztikus Báj

A bontott gerendás mennyezet a rusztikus bájat és melegséget hozza a konyhába. Az egyedi méretű és elrendezésű gerendák egyedi karaktert kölcsönöznek, emelve az angol stílusú konyhabútor egyediségét. A rusztikus elemek ellensúlyozzák a kifinomultságot, teremtve egy érdekes és harmonikus atmoszférát.

Egyedi Méret, Egyedi Igények

Az egyedi méretű gyártás lehetővé teszi, hogy minden részlet a megrendelő igényeihez igazodjon. Az egyedi méretű konyhabútor maximálisan kihasználja a rendelkezésre álló teret, miközben minden igényt kielégít.

Elegáns és Letisztult Design

Végül, az elegáns és letisztult design az angol stílusú konyhabútornak egy olyan atmoszférát kölcsönöz, amely időtlen és egyben modern. A zöld szín, a bontott gerendás mennyezet és az egyedi méret mind azt üzeni, hogy a BútorKovács a konyhatér megálmodásában és megvalósításában is a legmagasabb szinten szolgálja az ügyfelek igényeit.

Ha további részletekre vagy módosításokra van szükséged, kérlek, szólj! A BútorKovács elkötelezett az egyedi és kifinomult tervezés mellett, hogy minden megrendelő elégedett legyen.

GYÁRTÓ

1995 óta gyártunk konyhabútorokat, elsősorban rusztikus vagy Provence és Shabby Chic kivitelben. 90 %-ban fa alapanyagokkal dolgozunk, hogy tartós és időtálló megoldást készítsünk megrendelőinknek. Természetesen a minimalista stílusú konyhaszekrények gyártását is vállaljuk, melyeket többnyire bútorlapból készítjük. Számos esetben pedig már a minimál stílusú elemeket keverjük a rusztikussal, hogy egy igazán látványos megoldást "alkossunk". Bontott gerendás konyhapultjaink tökéletesen beilleszthetőek egy bútorlapból készült környezetbe is.

KONYHAPULT ANYAGA

Elsősorban bontott anyagokból, mint fenyő és tölgyfa gerenda. Első osztályú keményfából és lágy lombos fafajokból is.
Felületüket keményolajozzuk, hogy ellenálljon a mindennapi használatból eredő víznek és egyéb szennyező anyagoknak.

KORPUSZ ANYAGA

Fa táblásított lap anyagok formályában. Borovi, de igény esetén akár tölgyfa körpusszal is dolgozunk, melyet 3 rétegben lakkozunk.
Többnyire azonban bútorlapos korpuszokat készítünk, ABS élzárással, hogy tartós és strapabíró legyen a konyhabútor minden eleme. Gyakorlatilag minden bútorlapgyártó cég termékeit használjuk, melyeket egy bajai céggel szabatunk és élzáratunk.

FELÜLETKEZELÉS

Kizárólag oldószermentes pácokat, olajokat és lakkokat használunk. Magas kopásállóságú, strapabíró felületek, melyek bírják a vizet és a komolyabb igénybevételt is.

RUSZTIKUS KONYHAPULT FELÜLETE

Minden bontott gerendás vagy antikolt, shabby chic jellegű konyhapultunk felülete sima és könnyedén takarítható. Bírja akár a kiömlő bort, valamint egy vizes szivaccsal is letisztítható.